Hemeltjelief!

Hemeltjelief! is een eendaagse training over verlies en rouw bij kinderen en jongeren. Deze dag staat in het teken van de ontwikkeling van kinderen en hoe rouw van invloed is op hun ontwikkeling. We gaan in op verschillende verlieservaringen en verliestrauma. We bespreken wanneer je hulpverlening kunt inzetten en wanneer het beter is nog even te wachten. Naast theorie is de training ervaringsgericht, we onderzoeken jouw verhouding tot verlies en oefenen met verschillende werkvormen.

De training is geaccrediteerd met 6.00 punten door het SKJ.

Samen Eenzaam

Samen Eenzaam is een tweedaagse training over een gezinsgerichte aanpak bij rouw.

De training behandelt de eerste dag de dynamiek in gezinnen en hoe verlies daarop van invloed is. We geven uitleg over waarom het belangrijk is het gehele systeem te betrekken bij een ingrijpende gebeurtenis. De tweede dag is gericht op de aanpak zelf, hoe breng je verbinding tussen de gezinsleden tot stand en wat vraagt dit van jou als professional. Tijdens de training wordt theorie afgewisseld met interactieve oefeningen en er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en uitwisseling met andere deelnemers.

De training is geaccrediteerd met 18.00 punten door het SKJ.

Praktische informatie

Locatie training:

Bij Praktijk de Eik in Kampen. De training kan ook Incompany gegeven worden.

Data en kosten:

Training Hemeltjelief!16 januari 2024 (gecanceld)

12 april 2024 in Heerenveen via BIVT (www.bivt.nl)

27 september 2024 in Amersfoort via BIVT (www.bivt.nl)
210 euro ex btw.
Training Samen Eenzaam4 en 11 juni 2024394 euro ex btw.

Aanmelden:

Stuur een e-mail naar: info@praktijkdeeik.com. U krijgt dan aanvullende informatie, de algemene voorwaarden en de factuur toegezonden.

Ik kom graag met je in contact

Heb je vragen of wil je eens bespreken wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact op