Registraties

Als therapeut wil Brenda kwaliteit leveren, zij is daarom continue in beweging om bij te leren en te reflecteren over haar werk. Zij neemt deel aan twee intervisiegroepen en is aangesloten bij verschillende (beroeps)verenigingen en stichtingen.

Brenda is geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) in de vakgroep Psychosociaal Maatschappelijk Werk (VPMW). Registratienummer NFG:8631. Daarnaast is Brenda van Veldhuizen als HBO therapeut geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg). Licentienummer RBCZ: 170898R. Tevens is zij ingeschreven bij de Samenwerkende EMDR therapeuten. Brenda heeft een SKJ registratie (110002762) En zij is een gespecialiseerd jeugdhulpaanbieder. De zorgverzekeraar wil weten wat de AGB-code is en bij welke beroepsvereniging de praktijk is aangesloten. De AGB-code van Brenda van Veldhuizen is 90-103577 en de AGB-code van de praktijk is 90-062931.       

Als jeugdhulpaanbieder heeft zij contracten met de gemeenten IJssellanden (Kampen, Dalfsen, Deventer, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle) en Dronten.

Als supervisor is zij lid van de beroepsvereniging LVSC. Lidnummer VEL-008-S

Ik kom graag met je in contact

Heb je vragen of wil je eens bespreken wat ik voor je kan betekenen?

Neem contact op